A Nutella christmas tree pie like you've never seen before! Tear off the delicious branches of chocolate-y, flakey goodness! I'm going to do raspberry jam instead of Nutella...

Christmas Tree Nutella Pie

A Nutella tree pie like you've never seen before! Tear off the delicious branches of chocolate-y, flakey goodness!

Carving into watermelons is a great way to serve fruit all summer long. And this Pirate Ship is awesome and really easy to make! http://www.ehow.com/how_8237303_carve-watermelon-pirate-ship.html?utm_source=pinterest.com&utm_medium=referral&utm_content=inline&utm_campaign=fanpage

How to Carve a Watermelon Into a Pirate Ship

How to Carve a Watermelon Into a Pirate Ship ~ Carving into watermelons is a great way to serve fruit all summer long. And this Pirate Ship is awesome and really easy to make!

Tomato heart DIY for Valentine

Vill du ha tips på ett enkelt dukningstips till Alla-Hjärtans-Dag?

MÖRDEGSKAKOR SOM IGELKOTTAR | ca 20 st. 200 g smör, kallt ~ 1 nypa salt ~ 1 dl florsocker ~ 4 ½ dl vetemjöl  {Garnering} ca 100 g mörk choklad, smält ~ kokos.

Roliga, spröda & goda mördegskakor i form av igelkottar!

Kan ni fatta att vi är inne i Juni månad!? MIN månad (midsommarbarn) hehe Dessutom heter ju nästyngsta dottern Juni ? I går kväll tjyvstartade vi midsommarmaten lite!  Veckans vinprovning är nämligen inte vinprovning utan snapsprovning! Gillar ni snaps? Jag är en sådan som biter. Jag vill gärna ha en nubbe till midsommar och jul […]

Lax- och Räktårta - glutenfri LCHF Low Carb

LCHF - Glutenfree Low Carb Shrimp and Salmon cake for Midsummer!

Havredrömmar med nougatfyllning – Fikastunder

Havredrömmar med nougatfyllning – A Fikastunder

Himmelska After eight- snittar

Baka med Frida - Himmelska After eight- snittar

Broccolipaj utan pajskal - god och enkel sommarlunch! Avokado- och tomatsallad till ger mer mättnad.

Broccolipaj utan pajskal - god och enkel sommarlunch! Avokado- och tomatsallad till ger mer mättnad.

morotslimpautanmjöl9

morotslimpautanmjöl9

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Räkor i Kokos- och jordnötssås Thai

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Havredrömmar med nougatfyllning – Fikastunder

Sea currents with nougat filling - Fikastunder

Hälsosam moccakaka, utan tillsatt socker och gluten

Hälsosam moccakaka, utan tillsatt socker och gluten

Zebrakaka med salmiakkräm!

Zebrakaka med salmiakkräm!

Jag håller på och bakar nu varje kväll till Leahs kalas. Det blir kalas i två dagar så det är mycket som behöver bakas. Igår kväll bakade jag daimsnittar, ungefär som kolasnittar men med daimchoklad i. En underbar kombination av kola och choklad. Farligt goda, jättefarligt att provsmaka ens… jag varnar er! 220 g smör, […]

Daimsnittar, ungefär som kolasnittar men med daimchoklad i.

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Den här kakan är "to die for". Jag kan lova dig att de du bjuder denna på kommer alla att humma högljutt av välbehag, eller så äter du den själv. :) En kaka som liksom har allt. Kladd, crunch och choklad. Vad mer kan man begära? Bara jag kikar på bilderna nu så känner jag smaken i munnen.

Den här kakan är "to die for". Jag kan lova dig att de du bjuder denna på kommer alla att humma högljutt av välbehag, eller så äter du den själv. :) En kaka som liksom har allt. Kladd, crunch och choklad. Vad mer kan man begära? Bara jag kikar på bilderna nu så känner jag smaken i munnen.

Pinterest
Search