Make these gluten-free Baked Parmesan Crisps for an easy appetizer, snack or to top your soup or salad! I flavor mine with garlic powder and paprika, but they’re good plain too!

Make these gluten-free Baked Parmesan Crisps for an easy appetizer, snack or to top your soup or salad! I flavor mine with garlic powder and paprika, but they’re good plain too!

Fetaostsnurror - Recept - Snittar Buffémat | Allt om Mat

Fetaostsnurror Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk

Krustader med fetaostcreme, mynta och fikon

Krustader med fetaostcreme, mynta och fikon

Christmas Foods, Summer Food, Tapas, Finger Foods, Delicious Food, Swedish Recipes, Magen, Green Foods, Food Inspiration

Frasiga ostplättar med räkor, créme fraiche och löjrom

Frasiga ostplättar --- Fried cheese rounds with shrimp, caviar and creme fraiche - Swedish recipe - give me a shout if you need translation

Laxrullar med avokadofyllning.

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Matiga och supergoda pizzabullar som är perfekta att ha med på utflykt eller att äta som mellanmål.

Matiga och supergoda pizzabullar som är perfekta att ha med på utflykt eller att äta som mellanmål.

Västerbottenpaj – snabbt recept

Västerbottenpaj – enkelt och snabbt recept

Västerbottenostpaj i miniformat - enkelt recept som blir klart på ett kick!

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Snackstips; Briepuffar – Tjockkocken

Snackstips; Briepuffar – Tjockkocken

Pinterest
Search