Anna colmet
More ideas from Anna
Här bjuder vi på några av de grundläggande såserna en hemmakock bör ha på sin repertoar.

Här bjuder vi på några av de grundläggande såserna en hemmakock bör ha på sin repertoar.

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.