Anna Grönlund

Anna Grönlund

Anna Grönlund
Fler idéer från Anna
Bullarnas rolls royce som är fyllda med ljuvlig vaniljkräm. Strösockret på ytan knastrar härligt mellan tänderna.

Bullarnas rolls royce som är fyllda med ljuvlig vaniljkräm. Strösockret på ytan knastrar härligt mellan tänderna.

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg brödskivorna på en plåt. Bred pesto i ett jämnt lager ovanpå. Strö över den rivna osten och valnötterna. Gratinera i ugnen ca 10 minuter. Bröden ska bli gyllenbruna. Ta ut ur ugnen, låt svalna och bryt sedan bröden i mindre bitar.

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg brödskivorna på en plåt. Bred pesto i ett jämnt lager ovanpå. Strö över den rivna osten och valnötterna. Gratinera i ugnen ca 10 minuter. Bröden ska bli gyllenbruna. Ta ut ur ugnen, låt svalna och bryt sedan bröden i mindre bitar.

Här kommer tips på en härlig somrig välkomstdrink. Den är inte bara fräsch, somrig och god – den är rolig (å lite barnslig) också. En ice breaker. Jag är mycket förtjust i den så kallade...

Här kommer tips på en härlig somrig välkomstdrink. Den är inte bara fräsch, somrig och god – den är rolig (å lite barnslig) också. En ice breaker. Jag är mycket förtjust i den så kallade...

LCHF-Recept: Krämig vitkålsgratäng

LCHF-Recept: Krämig vitkålsgratäng

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Ernst potatissallad (kock Ernst Kirchsteiger)

Ernst potatissallad (kock Ernst Kirchsteiger)

Kall marinerad kycklingfilé passar till buffé, fest, bjudning eller till vardags. Smidig att förbereda innan. Kycklingen kan också serveras varm eller ljummen.

Kall marinerad kycklingfilé passar till buffé, fest, bjudning eller till vardags. Smidig att förbereda innan. Kycklingen kan också serveras varm eller ljummen.

Foto: Jenny Grimsgård

Foto: Jenny Grimsgård

Smula ner salladsosten i en skål tillsammans med basilika (både blad och stjälkar), vitlök och olivolja. Mixa till en röra. Vänd ner yoghurten i röran. Smaka av med salt och peppar

Smula ner salladsosten i en skål tillsammans med basilika (både blad och stjälkar), vitlök och olivolja. Mixa till en röra. Vänd ner yoghurten i röran. Smaka av med salt och peppar

LCHF-Recept: Krämig vitkålsgratäng

LCHF-Recept: Krämig vitkålsgratäng