Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl

Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl

Beviset för att sommaren är på gång på riktigt. Vare sig du gör egen saft eller köper färdigt koncentrat är fläder en perfekt smaksättare av somriga drinkar. Gör en bål på torrt vitt vin, sockerdri…

Sommardrink med fläder och prosecco!

Beviset för att sommaren är på gång på riktigt. Vare sig du gör egen saft eller köper färdigt koncentrat är fläder en perfekt smaksättare av somriga drinkar. Gör en bål på torrt vitt vin, sockerdri…

Nu ska du få tips på världens bästa mellis att ha med i väskan! Jag måste alltid se till att INTE bli för hungrig. Blir jag det så är det BIG NO NO för min arma mage. Den måste vårdas med kärlek och mat på rätt tider. Nu när jag rest en del i jobbet så är det värsta som finns att hoppa över mål och

Nu ska du få tips på världens bästa mellis att ha med i väskan! Jag måste alltid se till att INTE bli för hungrig. Blir jag det så är det BIG NO NO för min arma mage. Den måste vårdas med kärlek och mat på rätt tider. Nu när jag rest en del i jobbet så är det värsta som finns att hoppa över mål och

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Den här kesokakan med äpple och kardemumma toppar sökningarna här inne just nu. Först…

Den här kesokakan med äpple och kardemumma toppar sökningarna här inne just nu. Först…

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den. Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den. Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Halloumi håller sig länge i kylskåpet och har därför nästan alltid ett paket i kylen. Dessa biffar är...Läs mer

Halloumi håller sig länge i kylskåpet och har därför nästan alltid ett paket i kylen. Dessa biffar är...Läs mer

Drinkar till midsommar 2016

Drinkar till midsommar 2016

Kvargpannkakor utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Kvargpannkakor utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Till ett glas:2 msk fryst flädersaft 1 dl kallt vitt vinFyll på med sweppes mojitoläskPersikobitarRör runt och njut!

Till ett glas:2 msk fryst flädersaft 1 dl kallt vitt vinFyll på med sweppes mojitoläskPersikobitarRör runt och njut!

Pinterest
Search