Norwegian-- Stuffed cabbage leaves. I don't care much for cabbage myself, but if you stuff meat into it I'm game.

Red Star Recipe: Stuffed Cabbage Leaves- wonder if you could do this mixture with shredded corned beef instead.

Tiramisu is one the most famous Italian desserts. It’s literal translation is ‘pick me up’ for the coffee that it contains. With its luscious layers of whipped cream, sweetened mascarpone mixture and ladyfingers softened by their dip in liqueur-spiked esspresso, it is a dream of a dessert indeed. There are many versions of ... Read more...

Tiramisu is one the most famous Italian desserts. It’s literal translation is ‘pick me up’ for the coffee that it contains. With its luscious layers of whipped cream, sweetened mascarpone mixture and (Simple Chocolate Pudding)

Old Fashioned Chocolate Chip Cookies - no fancy ingredient list, just few simple steps, the BEST softest thick & CHEWY cookies in town!

Old Fashioned Chocolate Chip Cookies

Old Fashioned Chocolate Chip Cookies - no fancy ingredient list, just few simple steps, the BEST softest thick & CHEWY cookies in town! (Simple No Baking Cookies)

Turkey-Stuffed Bell Peppers

Stuffed Green Peppers with Brown Rice, Italian Sausage, and Parmesan

Stuffed Green Peppers with Brown Rice, Italian Sausage, and Parmesan. I love stuffed peppers! I normally use regular ground beef in mine, though. Not a huge fan of Italian sausage.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Den här lena broccolisoppan mixar du snabbt ihop och den passar perfekt för lunchlådan! Går även utmärkt att frysa in för senare tillfälle. 0pp

Den här lena broccolisoppan mixar du snabbt ihop och den passar perfekt för lunchlådan! Går även utmärkt att frysa in för senare tillfälle. 0pp

Vegetarisk pastagratäng

Vegetarisk pastagratäng

Swedish Recipes, Vegan Food, Green, Vegetarian Meals, Veggie Recipes, Food Inspiration, Delicious Food, Yum Yum, Foodies

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

En krämig vegetarisk soppa med blomkål och purjolök värmer gott. Den fylliga grönsakssoppan mixas slät och toppas med pumpakärnor som snabbt rostas i stekpanna. De knapriga pumpafröna blir dessutom en snygg kontrast mot den ljusa blomkålssoppan.

En krämig vegetarisk soppa med blomkål och purjolök värmer gott. Den fylliga grönsakssoppan mixas slät och toppas med pumpakärnor som snabbt rostas i stekpanna. De knapriga pumpafröna blir dessutom en snygg kontrast mot den ljusa blomkålssoppan.

Italienska frikadeller i tomat- och paprikasås

Italienska frikadeller i tomat- och paprikasås

En krämig och len linssoppa, ett gott bröd och en fräsch sallad. Visst låter det gott? Det är ju en sådan fantastiskt fin kombination! Och en linssoppa behöver ju inte alls vara krånglig att...

En krämig och len linssoppa, ett gott bröd och en fräsch sallad. Visst låter det gott? Det är ju en sådan fantastiskt fin kombination! Och en linssoppa behöver ju inte alls vara krånglig att...

Kombon spenat, rödbeta och fetaost är en riktig vinnare. Gröna linser ger ett gott tugg och gör den gröna rödbetspajen extra matig. Blanda fyllningen direkt med stanningen, bred ut i färdigköpt pajdeg och toppa med salt fetaost – det går på ett kick!

Kombon spenat, rödbeta och fetaost är en riktig vinnare. Gröna linser ger ett gott tugg och gör den gröna rödbetspajen extra matig. Blanda fyllningen direkt med stanningen, bred ut i färdigköpt pajdeg och toppa med salt fetaost – det går på ett kick!

Pinterest
Search