More ideas from Anna-Lena
Pannacotta med hallon

Pannacotta med hallon

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pa

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pa

Äpplepaj rulltårta

Äpplepaj rulltårta

Husmanskost när den är som bäst – med en liten tvist.

Husmanskost när den är som bäst – med en liten tvist.