Citronfudge är verkligen hur enkelt som helst att göra och blandningen mellan sött och syrligt gör den till en helt fantastisk godsak. Den här citronfudgen är alldeles himmelskt mjuk och len och ligger någonstans mellan fudge och citronkola i konsistensen och det går inte riktigt att definiera den.

Citronfudge är verkligen hur enkelt som helst att göra och blandningen mellan sött och syrligt gör den till en helt fantastisk godsak. Den här citronfudgen är alldeles himmelskt mjuk och len och ligger någonstans mellan fudge och citronkola i konsistensen och det går inte riktigt att definiera den.

Bild på Rökt laxrulle med västerbottensost

I just used herb cream cheese and then stuck toothpicks in them. Was pretty good.

Grönkålspaj (passar bra till skinkan) 3 dl vetemjöl 100 g Smör 2-3 msk kallt vatten 500 g fryst grönkål 2½ dl Matlagningsgrädde 3 ägg 2 dl riven Västerbottensost® 1 tsk salt 2 krm nymalen svartpeppar 1 krm riven muskot

Grönkålspaj (passar bra till skinkan) 3 dl vetemjöl 100 g Smör 2-3 msk kallt vatten 500 g fryst grönkål 2½ dl Matlagningsgrädde 3 ägg 2 dl riven Västerbottensost® 1 tsk salt 2 krm nymalen svartpeppar 1 krm riven muskot

Revbenspjäll som är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Revbensspjällen kokas först mjälla och sedan glaseras de i ugnen.

Leilas godaste revbensspjäll

Revbenspjäll som är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Revbensspjällen kokas först mjälla och sedan glaseras de i ugnen.

En klassisk Janssons Frestelse är obligatoriskt på julbordet. Den allra godaste gör min mamma och här får du receptet på den.

Klassisk Janssons Frestelse

Rödbetssallad. Klassisk sallad med rödbetor till julbord, köttbullar eller till pålägg.

Rödbetssallad

Rödbetssallad. Klassisk sallad med rödbetor till julbord, köttbullar eller till pålägg.

Leif Mannerströms hovmästarsås (kock Leif Mannerström)

Leif Mannerströms hovmästarsås

Härligt doftande griljering till julskinkan med färsk ingefära, honung, senap, äggula och ströbröd. Traditionella, söta julsmaker med både svensk senap och dijonsenap. Blanda ihop griljeringen och pensla på skinkan, strö över ströbröd och ställ i ugnen. Griljera julskinkan gyllene.

Härligt doftande griljering till julskinkan med färsk ingefära, honung, senap, äggula och ströbröd. Traditionella, söta julsmaker med både svensk senap och dijonsenap. Blanda ihop griljeringen och pensla på skinkan, strö över ströbröd och ställ i ugnen. Griljera julskinkan gyllene.

Gravad lax

Gravad lax

Christmas 2015, Jul, Swedish Foods, Soul Food, Collection, Brunch, God, Christmas

Stekt inlagd strömming - Recept - Tasteline.com

Stekt inlagd strömming

Stekt inlagd strömming - Recept - Tasteline.com

Pinterest
Search