Anna-Linda Andersson

Anna-Linda Andersson

Anna-Linda Andersson
More ideas from Anna-Linda
Lördag och vad blir det för dessert ikväll? En efterrätt för mig skall vara en fräsch avslutning på en härlig middag. Jag gillar när efterrätterna inte är allt för söta och inte för...

Lördag och vad blir det för dessert ikväll? En efterrätt för mig skall vara en fräsch avslutning på en härlig middag. Jag gillar när efterrätterna inte är allt för söta och inte för...

Syrlig citronmousse med salta lakritsflarn som du enkelt gör av Kick lakritsgodis. Toppa moussen med rivet citronskal strax före servering.

Syrlig citronmousse med salta lakritsflarn som du enkelt gör av Kick lakritsgodis. Toppa moussen med rivet citronskal strax före servering.

En smarrig kycklinggryta med “indiska smaker” som är enkel att laga. Om man utesluter chilin är den även en stor favorit hos barnen. Toppa grytan med jordnötter, servera med ris och njut av smakerna! 4-6 portioner 3 st kycklingfiléer 1 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk färsk riven ingefära 1 burk kokosmjölk 1 burk krossad tomat 2 msk tomatpuré 2 tsk gul currypulver 1 tsk garam masala 1 st kycklingbuljongtärning (kan uteslutas eller ersättas med 1 msk soja) Ca 1-2 tsk chilipulver eller färsk…

En smarrig kycklinggryta med “indiska smaker” som är enkel att laga. Om man utesluter chilin är den även en stor favorit hos barnen. Toppa grytan med jordnötter, servera med ris och njut av smakerna! 4-6 portioner 3 st kycklingfiléer 1 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk färsk riven ingefära 1 burk kokosmjölk 1 burk krossad tomat 2 msk tomatpuré 2 tsk gul currypulver 1 tsk garam masala 1 st kycklingbuljongtärning (kan uteslutas eller ersättas med 1 msk soja) Ca 1-2 tsk chilipulver eller färsk…

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.