En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Zebrakaka med salmiakkräm!

This recipe became a true baking phenomenon throughout Finland in spring It has fascinated home bakers for two reasons, I believe. Firstly it contains a candy taste which Finns absolutely love – salty liquorice called ’salmiakki’. Secondly, people w

Palak paneer är en klassisk indisk husmansrätt som kan variera i styrka och smak. Kvällens version är en mild och snabblagad palak paneer med smakrik halloumi i en krämig grädd- och spenatsås kryddad med garam masala, vitlök, ingefära och tomat. Servera den ångande heta grytan med fluffigt ris och njut. Smaklig måltid!

Have you tried Paneer in your curry? A delicious vegetarian option that your guests will love.

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Plockmat och tilltugg till drinken är alltid populärt. Dom här krustsaderna ovan gjorde jag till barnens skolavslutning som vi åt till plocktallriken, så enkelt och gott och tar inte lång tid alls.…

Krustader med viltost, rökt skinka och chili + tips på 12 olika fyllningar!

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Hemmagjorda Soltorkade Tomater

Så lätt är det att göra egna Soltorkade Tomater

Har ni varit och plockat några blåbär i skogen än? Jag tycker det är så in i nordens tråkigt att plocka just bär! Hela min barndom var stundtals ett evigt rännande och plockande i skogen. 10-liters…

Seg blåbärskaka som du snabbt rör ihop i en kastrull (Kryddburken)

Recept På Mjukt Tunnbröd. Enkelt och gott. Traditionellt gräddas tunnbröd i vedeldad ugn, men i vårt moderna samhälle är detta något exotiskt, som är få förunnat. Det näst bästa är att baka på en elektrisk stenhäll, men de är dyra. Men man kan trösta sig med att det går riktigt bra att baka i vanlig ugn också. Tänk bara på att hålla hög värme och att brödet ska läggas in på en varm plåt. Använd gärna en brödspade av trä, för detta ändamål.

Recept På Mjukt Tunnbröd. Enkelt och gott. Traditionellt gräddas tunnbröd i vedeldad ugn, men i vårt moderna samhälle är detta något exotiskt, som är få förunnat. Det näst bästa är att baka på en elektrisk stenhäll, men de är dyra. Men man kan trösta sig med att det går riktigt bra att baka i vanlig ugn också. Tänk bara på att hålla hög värme och att brödet ska läggas in på en varm plåt. Använd gärna en brödspade av trä, för detta ändamål.

Pinterest
Search