Anna Moberg
More ideas from Anna
CREAMENTE • embroidery • (@defnegunturkun) : “Blooming steps of the process and the finished version!"

CREAMENTE • embroidery • (@defnegunturkun) : “Blooming steps of the process and the finished version!"

[ Matjessillcheesecake med forellrom ] 200g kavring / 25g smör / 150g matjessill / 3dl kesella / 2dl crème fraiche / 1 rödlök / 1 kruka dill / 1 kruka gräslök / salt + peppar / 3 gelantinblad / 4msk citronjuice / forellrom | Mixa kavring, smält smör. Lägg i form med löstagbara kanter. Ställ kallt. Hackad matjessill blandas m kesella, crème fraiche, det mesta finhackade rödlöken + hackade örterna, krydda. Blötlägg gelatin. Koka citronsaft, lägg i gelatin. Blanda allt i formen. Kallt minst 2…

Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom - make vegetarian version?

Matjessillbakelser

Majtesill bakelser filling 2 leaves of gelatine 400 g matjes 1 small red onion 1 pc lemon (zest) 1 tablespoon chives (chopped) 1 tablespoon parsley (chopped) 3 cup sour cream cream cheese