Anna Törngren
More ideas from Anna
Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Denna räkcheesecake är med för andra gången på vårt julbord och har blivit en stor favorit. Den går att förbereda dagen innan och funkar bå...

Denna räkcheesecake är med för andra gången på vårt julbord och har blivit en stor favorit. Den går att förbereda dagen innan och funkar bå...

Kladdkaka med kinapuffstäcke Tjoho, jag är så glad att få dela med mig av den här goa kladdkakan ett litet test med kinapuffar som ...

Kladdkaka med kinapuffstäcke Tjoho, jag är så glad att få dela med mig av den här goa kladdkakan ett litet test med kinapuffar som ...

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Lite mjuksega kakor som smakar kladdkaka.

Lite mjuksega kakor som smakar kladdkaka.

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...