Anna Rodriguez
More ideas from Anna
Pastasalladen går utmärkt att blanda ihop dagen före. Fetaost, bacon och grillad kyckling ger härlig smak tillsammans med peston

Pastasalladen går utmärkt att blanda ihop dagen före. Fetaost, bacon och grillad kyckling ger härlig smak tillsammans med peston

Kalljästa frukostfrallor med frön

Kalljästa frukostfrallor med frön

välkomstdrink

välkomstdrink

Röror är ju så användbart! Som fyllning eller som tillbehör till kött/fågel/fisk! Jag gör främst de här två olika rörorna! Skagenröra och Kyckling- och Baconröra Nu är jag tillbaka till mitt kostschema och det innebär att det var Carb Nite i lördags då jag äter lite mer stärkelserika kolhydrater (för positiv hormonell effekt på […]

Röror är ju så användbart! Som fyllning eller som tillbehör till kött/fågel/fisk! Jag gör främst de här två olika rörorna! Skagenröra och Kyckling- och Baconröra Nu är jag tillbaka till mitt kostschema och det innebär att det var Carb Nite i lördags då jag äter lite mer stärkelserika kolhydrater (för positiv hormonell effekt på […]

Att göra egen picklad rödlök är busenkel. Och så himla gott både till tacos, grillade hamburgare eller pulled pork. Det här behöver du 2 stora rödlökar 3 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl ättikssprit 12 % Gör så här: Skär rödlöken tunt, Mät upp vatten, socker & ättika … Läs mer

Att göra egen picklad rödlök är busenkel. Och så himla gott både till tacos, grillade hamburgare eller pulled pork. Det här behöver du 2 stora rödlökar 3 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl ättikssprit 12 % Gör så här: Skär rödlöken tunt, Mät upp vatten, socker & ättika … Läs mer

Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

I will need to translate.

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …