En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Thai-inspirerad kycklinggryta

Thai-inspirerad kycklinggryta

Här kommer ett recept vi använder rätt ofta men som jag inte tror jag bloggat om! En enkel och god pastasås med Kyckling! Det här behöver du: 3 kycklingfileér 1 röd paprika 2 pressade klyftor vitlök ½ kruka persilja 2 dl grädde  1 burk creme fraiche (champinjoner) 2 tsk dijonsenap

Här kommer ett recept vi använder rätt ofta men som jag inte tror jag bloggat om! En enkel och god pastasås med Kyckling! Det här behöver du: 3 kycklingfileér 1 röd paprika 2 pressade klyftor vitlök ½ kruka persilja 2 dl grädde 1 burk creme fraiche (champinjoner) 2 tsk dijonsenap

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

Addera värme till kalla vardagskvällar med en gryta baserad på kokosmjölk och kyckling.

Thai-inspirerad kycklinggryta

Addera värme till kalla vardagskvällar med en gryta baserad på kokosmjölk och kyckling.

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

- Rostad Potatissallad - Baked Potato Salad, - with mustard seeds and herbs

Pinterest
Search