Anna Troselius

Anna Troselius

Anna Troselius
More ideas from Anna
Romantic Valentine's day nails

Romantic Valentine's day nails

Hallen är förmodligen det rum i hemmet som är svårast att hålla ordning i. Men nu ska det bli ändring på det! Förvaringsproffset Paulina Draganja ger här sina bästa tips för en smart och...

Hallen är förmodligen det rum i hemmet som är svårast att hålla ordning i. Men nu ska det bli ändring på det! Förvaringsproffset Paulina Draganja ger här sina bästa tips för en smart och...

OPI's Soft Shades collection this year is inspired by the New York City Ballet. It's an assortment of five light, sheer shades (beige, lila...

OPI& Soft Shades collection this year is inspired by the New York City Ballet. It& an assortment of five light, sheer shades (beige, lila.

Hej på er! Här kommer fredagsdrinken! Detta receptet hittade jag på ellematovin.se, mycket fräscht och trevligt!  Syrran var över för några dagar sedan och hon fick agera både fotogram och provsmakare! haha! Tufft jobb =) Jag ÄLSKAR Blodgrape! Godaste frukten i alla lägen! Efter det kommer lime och citron! Mitt favoritgin! Hendricks. Muddla muddla muddla! Söta Syster […]

Hej på er! Här kommer fredagsdrinken! Detta receptet hittade jag på ellematovin.se, mycket fräscht och trevligt! Syrran var över för några dagar sedan och hon fick agera både fotogram och provsmakare! haha! Tufft jobb =) Jag ÄLSKAR Blodgrape! Godaste frukten i alla lägen! Efter det kommer lime och citron! Mitt favoritgin! Hendricks. Muddla muddla muddla! Söta Syster […]

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås

välkomstdrink

välkomstdrink

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?