If you like chocolate, pecans and caramel sauce, I have a special recipe for you - Caramel Pecan Truffles. Do you like the smell of baked pecans?

If you like chocolate, pecans and caramel sauce, I have a special recipe for you - Caramel Pecan Truffles. Do you like the smell of baked pecans?

Gudomligt god cheesecake med en frasig pepparkaksbotten och en krämig, fryst fyllning med smak av vit choklad. Rivet apelsinskal på toppen är pricken över i.

Gudomligt god cheesecake med en frasig pepparkaksbotten och en krämig, fryst fyllning med smak av vit choklad. Rivet apelsinskal på toppen är pricken över i.

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

PEPPARKAKSRULLTÅRTA MED LINGON

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Julig och lättgjord saffranskrans med en läcker fyllning av mandelmassa, smör & kardemumma.

Julig och lättgjord saffranskrans med en läcker fyllning av mandelmassa, smör & kardemumma.

saffrankärleksmums12

saffrankärleksmums12

Himmelska after eight-snitt | Recept.nu

Himmelska after eight-snitt

Himmelska after eight-snitt | Recept.nu

Bild på Pepparkaksrulltårta med citronkräm

Bild på Pepparkaksrulltårta med citronkräm

Pinterest
Sök