Snabbgjorda bakpulverbröd som inte behöver jäsa. Fröna ger dem extra goda och nyttiga.

Snabbgjorda bakpulverbröd som inte behöver jäsa. Fröna ger dem extra goda och nyttiga.

Extremt lättgjorda och goda frallor som är frasiga på ytan och saftiga inuti.

Extremt lättgjorda och goda frallor som är frasiga på ytan och saftiga inuti.

Sätt degen till det här smakfulla, kalljästa brytbrödet på kvällen. Grädda på morgonen dagen efter och känn lyxen av nybakat till frukost. Linfrön och solrosfrön i brödet ger extra karaktär och gott crunch.

Sätt degen till det här smakfulla, kalljästa brytbrödet på kvällen. Grädda på morgonen dagen efter och känn lyxen av nybakat till frukost. Linfrön och solrosfrön i brödet ger extra karaktär och gott crunch.

Låt degen jäsa under natten och grädda till läckra morotstrekanter med müsli på morgonen.

Låt degen jäsa under natten och grädda till läckra morotstrekanter med müsli på morgonen.

Förgyll din söndag med en lång brunch och dessa fantastiska frukostbröd. Brödrutorna blir färska, mjuka och de knapriga havregrynen på toppen gör brödet supersmarrigt med smör, skinka, ost och paprika.

Förgyll din söndag med en lång brunch och dessa fantastiska frukostbröd. Brödrutorna blir färska, mjuka och de knapriga havregrynen på toppen gör brödet supersmarrigt med smör, skinka, ost och paprika.

Rustikt brytbröd bakat på vetemjöl jäst och mjölk. Brödet har en fantastisk smak av parmesan och är fyllt med hackade valnötter och pinjekärnor. Ett gott matbröd till soppa, att äta till en sallad eller som mellanmål.

Rustikt brytbröd bakat på vetemjöl jäst och mjölk. Brödet har en fantastisk smak av parmesan och är fyllt med hackade valnötter och pinjekärnor. Ett gott matbröd till soppa, att äta till en sallad eller som mellanmål.

Pinterest
Search