Annelie Balksten

0 followers
·
10 following
Annelie Balksten
More ideas from Annelie
Rensa din lever och gå ner i vikt på 72 timmar med den här mirakelkuren!

Rensa din lever och gå ner i vikt på 72 timmar med den här mirakelkuren!

Kålpudding – en älskad husmansrätt som alltid är lika populär!

Kålpudding – en älskad husmansrätt som alltid är lika populär!

morotslimpautanmjöl8

morotslimpautanmjöl8

Äntligen får du reda på vad alla tvättsymboler står för! Med denna poster i tvättstugan blir det betydligt lättare att tvätta rätt! :) BRA ATT VETA OM VÅRA

Äntligen får du reda på vad alla tvättsymboler står för! Med denna poster i tvättstugan blir det betydligt lättare att tvätta rätt! :) BRA ATT VETA OM VÅRA

Mästerkocksvinnaren Louise Johansson gästar vår matkasse och bjuder på Sandefjordsgryta. En härligt krämig fiskgryta toppad med kräftstjärtar. Så gott!

Mästerkocksvinnaren Louise Johansson gästar vår matkasse och bjuder på Sandefjordsgryta. En härligt krämig fiskgryta toppad med kräftstjärtar. Så gott!

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

Herrgårdskyckling recept (Swedish)/ 4 chicken fillets 100 g smoked ham 4 dl cream fraiche 1 dl chopped parsley 2 tsp French mustard About 150 g of grated cheese Translate from Swedish

Krämig gratäng till fest och vardag. Servera gärna tillsammans med ris, pasta eller en matig sallad.

Krämig gratäng till fest och vardag. Servera gärna tillsammans med ris, pasta eller en matig sallad.

Enkelt och klassiskt recept på trattkantarellsoppa. Gör den ev färska eller frysta kantareller, blir en fantastiskt god kantarellsoppa oavsett vad du väljer.

Enkelt och klassiskt recept på trattkantarellsoppa. Gör den ev färska eller frysta kantareller, blir en fantastiskt god kantarellsoppa oavsett vad du väljer.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.