Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Pinot Noir, Food Porn, Drinks, Green Garden, Food Tech, Swedish Recipes, Lchf, Traveling, Vegan Snacks

Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk...

Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk...

Äppellemonad med kanel & ingefära

Äppellemonad med kanel & ingefära

Hemmagjord Sweet Chilisås med två smaksättningar

Hemmagjord Sweet Chilisås

Äppelglöggen görs på en bas av äppelmust och har en ton av apelsin. Smaksätt med färsk ingefära, kardemummakärnor och kanel, och servera sedan varm med tunna äppelklyftor.

Äppelglöggen görs på en bas av äppelmust och har en ton av apelsin. Smaksätt med färsk ingefära, kardemummakärnor och kanel, och servera sedan varm med tunna äppelklyftor.

Rabarberchampagne:Ingredienser 1 kg röda rabarberstjälkar, skurna i småbitar 7 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker 6 tsk cidervinäger eller vitvinsvinäger (vi brukar ta äppelcidervinäger) 4 liter vatten 2 tvättade ekologiska citroner, saften och rivet skal Gör så här: Blanda alla ingredienser i en rostfri skål. Låt blandningen stå i två dygn, rör om då och då. Sila sedan noggrant, gärna tre gånger. Häll upp på en damejanne, använd jäsrör. Låt jäsa ca 3 veckor. Färdig att avnjutas en skön…

Rabarberchampagne:Ingredienser 1 kg röda rabarberstjälkar, skurna i småbitar 7 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker 6 tsk cidervinäger eller vitvinsvinäger (vi brukar ta äppelcidervinäger) 4 liter vatten 2 tvättade ekologiska citroner, saften och rivet skal Gör så här: Blanda alla ingredienser i en rostfri skål. Låt blandningen stå i två dygn, rör om då och då. Sila sedan noggrant, gärna tre gånger. Häll upp på en damejanne, använd jäsrör. Låt jäsa ca 3 veckor. Färdig att avnjutas en skön…

En del recept kan man bara inte vara utan. Detta är ett sådant! Jag bakar mammas saffransskorpor varje år, och de gör alltid succé hos hela familjen. De f...

En del recept kan man bara inte vara utan. Detta är ett sådant! Jag bakar mammas saffransskorpor varje år, och de gör alltid succé hos hela familjen. De f...

Lakritsknäck med turkisk peppar är den godaste knäcken jag vet! Missförstå mig rätt - jag älskar klassisk knäck också - men knäck med saltlakrits är något alldeles i hästväg.Det här är verkligen ett superenkelt recept. Man kan såklart använda sötare lakritskarameller eller lakritspulver också om

Lakritsknäck med turkisk peppar är den godaste knäcken jag vet! Missförstå mig rätt - jag älskar klassisk knäck också - men knäck med saltlakrits är något alldeles i hästväg.Det här är verkligen ett superenkelt recept. Man kan såklart använda sötare lakritskarameller eller lakritspulver också om

Pinterest
Search