More ideas from Anneli
samtycker

samtycker

4. Grädda bröden mitt i ugnen i 12–14 min. Låt dem svalna på plåten.

Grädda bröden mitt i ugnen i min.

Int-Kn-2012-W-141-ng

Int-Kn-2012-W-141-ng

Det här är mitt bästa bröd just nu. Det är h åligt, segt och har mycket smak. Precis som jag vill ha det. Jag fick baka många gånger innan j...

Det här är mitt bästa bröd just nu. Det är h åligt, segt och har mycket smak. Precis som jag vill ha det. Jag fick baka många gånger innan j...

Grovt rågbröd i långpanna, ett riktigt gott, smakrikt och matigt rågbröd med enbart råg. Ett mättande bröd som är enkelt att göra.

Grovt rågbröd i långpanna, ett riktigt gott, smakrikt och matigt rågbröd med enbart råg. Ett mättande bröd som är enkelt att göra.

Stekpannebröd | Tidningen Hembakat

Stekpannebröd | Tidningen Hembakat