Gudomligt goda och saftiga philadelphiabullar som bakas i långpanna.

Gudomligt goda och saftiga philadelphiabullar som bakas i långpanna.

Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.

Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

Pinterest
Search