Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är
Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)
Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.
Supersaftiga saffransbullar med mandelmassa.
Supersaftiga saffransbullar med mandelmassa.
Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola
New York Maple Apple Puffs
Klicka in för receptet.
Klicka in för receptet.
Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR
IMG_2087
Underbart god vetelängd med en fyllning av hackad choklad.
Saffranssol med vaniljsmörfyllning – Lindas Bakskola