Annette Bäck
More ideas from Annette
Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Åt världens godaste söndagsmiddag, jag och min man älskar verkligen att laga mat tillsammans, men jag måste erkänna att han är ett strå vassare än mig när det gäller mer komplicerade maträtter…

Åt världens godaste söndagsmiddag, jag och min man älskar verkligen att laga mat tillsammans, men jag måste erkänna att han är ett strå vassare än mig när det gäller mer komplicerade maträtter…

Mmmmmmm!!! Middagen blev fantastiskt god, detta måste ni testa! Goda saftiga…

Mmmmmmm!!! Middagen blev fantastiskt god, detta måste ni testa! Goda saftiga…

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

[ Vaniljpannacotta med lingon ] 8-9 port. 5 dl vispgrädde / 3 msk strösocker / vaniljstång / 2 gelatinblad. Garnering: lingon, färska el frysta / strösocker / maränger / minipepparkakor | Blötlägg gelatin, kallt vatten 5–10 min. Koka grädde, socker + vaniljstång på medelvärme. Skrapa ur vaniljfröna, lägg tillbaka i grädden. Ta bort grädden från värmen. Krama ur gelatinblad, rör i varma grädden. Ställ i kallt vattenbad tills svalnat, rör om då o då. Häll i glas, stå kallt minst 4 tim.

[ Vaniljpannacotta med lingon ] 8-9 port. 5 dl vispgrädde / 3 msk strösocker / vaniljstång / 2 gelatinblad. Garnering: lingon, färska el frysta / strösocker / maränger / minipepparkakor | Blötlägg gelatin, kallt vatten 5–10 min. Koka grädde, socker + vaniljstång på medelvärme. Skrapa ur vaniljfröna, lägg tillbaka i grädden. Ta bort grädden från värmen. Krama ur gelatinblad, rör i varma grädden. Ställ i kallt vattenbad tills svalnat, rör om då o då. Häll i glas, stå kallt minst 4 tim.