Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)
Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado
Ultimate Classic Lemon Tart Recipe - Pretty. Simple. Sweet.
This traditional French lemon tart recipe has been a favorite in my family for years! It's made of a classic sweet tart crust and a creamy, dreamy lemon curd filling.
Pannkaksmuffins - Zeinas Kitchen
Ugnspannkaka som gräddas i en muffinsplåt och vips så har du pannkaksmuffins. Genialt! Första gången jag fick smaka på dessa var på ett knytkalas.
Smörgåsbakelse
Linda´s Goda: Smörgåsbakelse
VeckoRevyn
Syrliga Godisremmar med smak av Citron | Fridas bakblogg (gör paleo lemon curd & byt ut socker & sirap)
Världens godaste Ananaspaj
Världens godaste Ananaspaj är svår att motstå och enkelt att göra. Bjud på till kaffet eller som dessert.
Vaniljhjärtan kladdkaka
Vad sägs som en kladdkaka som smakar som vaniljhjärtan? I själva kladdkakan så är det potatismjöl i precis som vaniljhjärtan. Vaniljkräm uppe på sen pudra florsocker efter gräddning. Assistent Vincent hjälpte till med fotograferingen hehe VANILJHJÄRTAN KLADDKAKA 130 g smör 2 ägg 2,5 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1 msk äkta vaniljsocker [...]
Godaste tonfiskröran - Zeinas Kitchen
Denna tonfiskröra är verkligen supergod! En gammal favorit på bloggen som jag har uppdaterat. Den förtjänar att få stå i rampljuset igen. Har du inte testat den så rekommenderar jag att du gör det 😀 Lika god i baguett, bakad potatis, på avokado, fyllning i smörgåstårta, till pastasalladen eller varför inte på en frasig våffla. […]
Lakritskola – Söta saker. Salt lakritskola med turkisk peppar.
Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa
Vaniljhjärtan kladdkaka
Vad sägs som en kladdkaka som smakar som vaniljhjärtan? I själva kladdkakan så är det potatismjöl i precis som vaniljhjärtan. Vaniljkräm uppe på sen pudra florsocker efter gräddning. Assistent Vincent hjälpte till med fotograferingen hehe VANILJHJÄRTAN KLADDKAKA 130 g smör 2 ägg 2,5 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl potatismjöl 1 msk äkta vaniljsocker [...]
Godaste smörgåstårtan ever!
Jag bara totalt älskar en god smörgåstårta! Gör inte ni det? En god tonfiskröra, en god skagenröra, lax, räkor, ägg och saftiga bottnar. Jaaa, galet gott som jag brukar säga! Ni måste...
Glutenfri mjuk kaka med vaniljfyllning • Malin Vesterback
Det här är en av de godaste kakorna jag någonsin skapat, och som alla storheter som någonsin uppfunnits så kom även denna skapelse till genom ett missöde. Jag hällde i fyllningen för tidigt och förstörde min kaka, trodde jag. I själva verket hade jag skapat en sockerkaka med inbyggd vaniljkräm. Så praktiskt!Kakan är naturligt glutenfri. […]
Köttfärspiroger - Zeinas Kitchen
Mjuka och goda köttfärspiroger. Ladda frysen med dessa eller ta med på utflykten. Jag gör mina med veggiefärs, blir super gott. De blir lika goda med vanlig färs också.
Citronmuffins med lemoncurd fyllning | Mitt kök
Citronmuffins med lemoncurd fyllning
Kanelbullar i långpanna
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna. Såg nån variant av den på Pinterest, där finns mycket inspiration. Bara att kavla ut en rektangel, bre på fyllning och vika ihop. Allt […]
Skumbananfluff
Du behöver... Räcker till 12 st tigerrulltårtsbakelser 3 dl grädde 60 gram skumbananer 1. Klipp gärna skumbananerna i mindre bitar, de går då fortare när man smälter dom. 2. Värm grädden försiktigt och blanda ner skumbananerna, låt smälta på svag värme det får nämligen absolut inte koka. 3. Låt blandningen bli helt kall i kylskåpet, gärna över natten. 4. Vispa upp till en lite mer fluffigare konsistens. Späd med mer grädde om den är för tjock.