miller59

miller59

5
Followers
0
Following
miller59
More ideas from miller59
Ajvar, fetaost, kräftstjärtar och grädde piffar upp ett paket fryst torsk hur lätt som helst. Bra mat för dig som vill hålla nere på kolhydraterna.

Ajvar, fetaost, kräftstjärtar och grädde piffar upp ett paket fryst torsk hur lätt som helst. Bra mat för dig som vill hålla nere på kolhydraterna.

Tarte med sommarbär

Tarte med sommarbär

Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det...

Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det...

Extra fin äppelkaka med kanel, vanilj & kardemumma

Extra fin äppelkaka med kanel, vanilj & kardemumma

Segmjuk jordgubbskaka

Segmjuk jordgubbskaka

Ankbröst med "världens skitgodaste sås"

seared duckbreast with the worlds most delicious sauce. and how can it go wrong when you use a whole bottle of red wine and half a bottle of port to make the sauce! Made this and it is soooo GOOOD!

Pannacotta - Det bästa receptet som ger dig en krämig pannacotta!

Pannacotta - Det bästa receptet som ger dig en krämig pannacotta!

Hasselbacksrödbetor. Ät som tillbehör till taboulleh gjord på quinoa så är din rätt fulländad!

Hasselbacksrödbetor. Ät som tillbehör till taboulleh gjord på quinoa så är din rätt fulländad!

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Färskpotatissallad med jordgubbar till grillat!

Färskpotatissallad med jordgubbar till grillat!

Denna semifreddon som kan vara den smidigaste efterrätten någonsin, och ser mer arbetad ut än vad den är. Denna goding har jag gjort många gånger, fler gånger än vad ni sett den på bloggen.Och det är en repris som tål att upprepas- har ni inte prövat … Gör det! Ni hittar mig … Läs mer

Denna semifreddon som kan vara den smidigaste efterrätten någonsin, och ser mer arbetad ut än vad den är. Denna goding har jag gjort många gånger, fler gånger än vad ni sett den på bloggen.Och det är en repris som tål att upprepas- har ni inte prövat … Gör det! Ni hittar mig … Läs mer