Annicka Sköld

Annicka Sköld

4 followers
·
37 followers
Annicka Sköld
More ideas from Annicka
Making a cutting of a Split Leaf Philodendron (Monstera deliciosa). 1) Clip so you get a little air-root. 2) Put your cutting directly into the ground or in water, either works well. 3) Cut away the little bit that remained on the mother plant.

Making a cutting of a Split Leaf Philodendron (Monstera deliciosa). Clip so you get a little air-root. Put your cutting directly into the ground or in water, either works well. Cut away the little bit that remained on the mother plant.

IMG_9173

IMG_9173

Repurposing an old table into a lettuce bed #OrganicGardening

Repurposing an old table into a lettuce bed #OrganicGardening

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Sedan jag lärde mig detta behöver jag aldrig skämmas för en skitig ugn!

Sedan jag lärde mig detta behöver jag aldrig skämmas för en skitig ugn!

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)