Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Chokladbiskvier med dulce de leche | Recept från Köket.se

Chokladbiskvier med dulce de leche

Chokladbiskvier med dulce de leche | Recept från Köket.se

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner

Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner

Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns.  Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och spring iväg och handla detta nu genast!  Denna gången gjorde jag denna på grekisk ost, gjord på komjölk- den är mildare … Läs mer

Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns. Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och spring iväg och handla detta nu genast! Denna gången gjorde jag denna på grekisk ost, gjord på komjölk- den är mildare … Läs mer

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Bullarnas rolls royce som är fyllda med ljuvlig vaniljkräm. Strösockret på ytan knastrar härligt mellan tänderna.

Bullarnas rolls royce som är fyllda med ljuvlig vaniljkräm. Strösockret på ytan knastrar härligt mellan tänderna.

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Sök