Fler idéer från Mimmi@
Här får eleverna träna både sin avkodning och bygga upp sitt ordförråd på ett lekfullt sätt genom att para ihop ord med bild. Orden finns i olika svårighetsnivåer och kan varieras för att passa elevernas individuella nivå.

Här får eleverna träna både sin avkodning och bygga upp sitt ordförråd på ett lekfullt sätt genom att para ihop ord med bild. Orden finns i olika svårighetsnivåer och kan varieras för att passa elevernas individuella nivå.

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Autumn/Fall Number Puzzles for Rote and Skip Counting

Autumn/Fall Number Puzzles for Rote and Skip Counting

writing-number-1-color.gif 500 × 683 pixlar

writing-number-1-color.gif 500 × 683 pixlar

BOKBÄSTISARNA - Boktips för alla mellan 6-19 år: Högläsningstips

BOKBÄSTISARNA - Boktips för alla mellan 6-19 år: Högläsningstips

Lek med språket - Folkhälsan

Lek med språket - Folkhälsan

leaf wreath

leaf wreath

Saffransbullar med vaniljfyllning

Saffransbullar med vaniljfyllning

Färskost gjord på turkisk yoghurt. Ett enkelt recept utan massa konstigheter, resultatet blir en fantastiskt god och krämig "ost"

Färskost gjord på turkisk yoghurt. Ett enkelt recept utan massa konstigheter, resultatet blir en fantastiskt god och krämig "ost"

Ibland så vill man bara ha något enkelt! Då gör jag nästan alltid lax i ugn. Det går snabbt och resultatet blir alltid fantastiskt! Här kommer en av mina favoriter. Jag varierar ofta smaken på färskosten. 8 portioner 8 laxfiléer 2 burkar Cantadou pepparrot (á 125 gram) salt, svartpeppar, (Santa Maria natural umami) olivolja Sätt […]

Ibland så vill man bara ha något enkelt! Då gör jag nästan alltid lax i ugn. Det går snabbt och resultatet blir alltid fantastiskt! Här kommer en av mina favoriter. Jag varierar ofta smaken på färskosten. 8 portioner 8 laxfiléer 2 burkar Cantadou pepparrot (á 125 gram) salt, svartpeppar, (Santa Maria natural umami) olivolja Sätt […]