Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Här hittar du en fantastisk smörkolasås

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

PEPPARKAKSRULLTÅRTA MED LINGON

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Saffranskaddkaka är en av de godaste sakerna man kan göra med saffran, om ni frågar mig. Den här kladdiga varianten gör jag med vit choklad och den blir alldeles himmelskt god! Vill man servera någonting till kan jag meddela att det är sjukt gott med hallonsås. Hallon och saffran är för övrig

Saffranskaddkaka är en av de godaste sakerna man kan göra med saffran, om ni frågar mig. Den här kladdiga varianten gör jag med vit choklad och den blir alldeles himmelskt god! Vill man servera någonting till kan jag meddela att det är sjukt gott med hallonsås. Hallon och saffran är för övrig

Ni vet de där underbart sockriga varma mandlarna man köper i strut på julmarknader i vintertider? Som man bara inte kan motstå på grund av den fantastiska doften? Faktum är att de är oförskämt enkla att göra själv!Jag använder dem som ingrediens i allt från fudge till ischoklad eller knäck, me

Ni vet de där underbart sockriga varma mandlarna man köper i strut på julmarknader i vintertider? Som man bara inte kan motstå på grund av den fantastiska doften? Faktum är att de är oförskämt enkla att göra själv!Jag använder dem som ingrediens i allt från fudge till ischoklad eller knäck, me

butterkaka med saffran fylld med mandelmassa och vaniljkräm

butterkaka med saffran fylld med mandelmassa och vaniljkräm

Så enkelt men oj så gott. En len och god chokladfudge som smälter i munnen, den görs dessutom på nolltid och på bara 2 ingredienser.

Så enkelt men oj så gott. En len och god chokladfudge som smälter i munnen, den görs dessutom på nolltid och på bara 2 ingredienser.

Himmelskt goda och lyxiga havrebollar doppade i choklad. Gräddiga havrebollar som blir frasiga av chokladen som de doppas i. Ljuvliga, vackra och inte alls svåra att göra. Ca 15 st havrebollar Havrebollar: 250 g smör 10 dl havregryn 2-2,5 dl socker (justera sötma efter smak, jag har i 2 dl) 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker) 3/4 dl grädde eller mjölk 2 tsk vaniljsocker Ca 1,5 dl kokos till rullning Choklad att doppa bollarna i: 300 g choklad, mörk- mörk- eller vi...

Himmelskt goda och lyxiga havrebollar doppade i choklad. Gräddiga havrebollar som blir frasiga av chokladen som de doppas i. Ljuvliga, vackra och inte alls svåra att göra. Ca 15 st havrebollar Havrebollar: 250 g smör 10 dl havregryn 2-2,5 dl socker (justera sötma efter smak, jag har i 2 dl) 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker) 3/4 dl grädde eller mjölk 2 tsk vaniljsocker Ca 1,5 dl kokos till rullning Choklad att doppa bollarna i: 300 g choklad, mörk- mörk- eller vi...

SNÖBOLLAR – Lindas Bakskola

SNÖBOLLAR – Lindas Bakskola

Hemligheterna bakom mina sockerspröda struvor! | JULPUSSAR

Hemligheterna bakom mina sockerspröda struvor! | JULPUSSAR

Häromdagen skrev jag ju om mitt klenätbak och idag tänkte jag avslöja hur jag gör mina struvor!Jag brukar passa på att göra struvorna i samband med att jag ändå håller på med klenäterna eftersom ma…

Häromdagen skrev jag ju om mitt klenätbak och idag tänkte jag avslöja hur jag gör mina struvor!Jag brukar passa på att göra struvorna i samband med att jag ändå håller på med klenäterna eftersom ma…

Pinterest
Search