Ann-Christin Nilsson

Ann-Christin Nilsson

0
Followers
5
Following
Ann-Christin Nilsson
More ideas from Ann-Christin
Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan. Det tar inte...

Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan. Det tar inte...

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

Perfekt ugnsrostad potatisa som blir knapriga utanpå och mjuka inuti. De får sin härliga smak och färg av smör. Ett gott tillbehör att servera till maten

Perfekt ugnsrostad potatisa som blir knapriga utanpå och mjuka inuti. De får sin härliga smak och färg av smör. Ett gott tillbehör att servera till maten

Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns. Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och spring iväg och handla detta nu genast! Denna gången gjorde jag denna på grekisk ost, gjord på komjölk- den är mildare … Läs mer

Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns. Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och spring iväg och handla detta nu genast! Denna gången gjorde jag denna på grekisk ost, gjord på komjölk- den är mildare … Läs mer

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Marinerad fläskfilé med citron - Recept på mycket god marinerad fläskfilé med citron. Serveras kall. Går att förbereda! Bilder steg för steg!

Marinerad fläskfilé med citron - Recept på mycket god marinerad fläskfilé med citron. Serveras kall. Går att förbereda! Bilder steg för steg!

Varm tacotårta

Varm tacotårta

Dessa puppies blir supergoda till en köttbit och lite sås. De går utmärkt att förbereda och sedan bara lägga på en plåt just innan middagen....

Dessa puppies blir supergoda till en köttbit och lite sås. De går utmärkt att förbereda och sedan bara lägga på en plåt just innan middagen....

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....