More ideas from Ann-Marie
Festlig rabarberkaka med marängtäcke i långpanna

Festlig rabarberkaka med marängtäcke i långpanna

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Torskgratäng i kräftostsås

Torskgratäng i kräftostsås

Igår blev jag sugen på äggsallad. Jag brukade äta det ganska ofta när jag bodde i USA och sen har jag helt glömt bort hur gott det är. Här är receptet på äggsallad: 4st hårdkokta ägg (kokta 6min) 0…

Igår blev jag sugen på äggsallad. Jag brukade äta det ganska ofta när jag bodde i USA och sen har jag helt glömt bort hur gott det är. Här är receptet på äggsallad: 4st hårdkokta ägg (kokta 6min) 0…

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Få säger nej till dessa segknapriga havreflarn med sötsyrlig, fluffig citronsmörkräm. Havreflarnen går utmärkt att frysa och är den perfekta småkakan när du får oväntat fikabesök då de tinar fort. Ge kaksmeten rejält med plats på plåten – flarnen flyter ut en hel del vid gräddning.

Få säger nej till dessa segknapriga havreflarn med sötsyrlig, fluffig citronsmörkräm. Havreflarnen går utmärkt att frysa och är den perfekta småkakan när du får oväntat fikabesök då de tinar fort. Ge kaksmeten rejält med plats på plåten – flarnen flyter ut en hel del vid gräddning.

Doften i köket när dessa kommer ut från ugnen är oslagbar! 100g Smör, rumstempererad 1 dl Strösocker 2 msk Ljus sirap 2 1/4 dl Vetemjöl 1/2 tsk Bikarbonat 1 tsk Vaniljsocker 1 tsk Malen ingefära 2 …

Doften i köket när dessa kommer ut från ugnen är oslagbar! 100g Smör, rumstempererad 1 dl Strösocker 2 msk Ljus sirap 2 1/4 dl Vetemjöl 1/2 tsk Bikarbonat 1 tsk Vaniljsocker 1 tsk Malen ingefära 2 …

Dumlekakor

Dumlekakor

Tänkte tipsa om en god fläskfilèrätt som passar bra till helgen. Receptet kommer ursprungligen från Lars mormor. Gorgonzolagratiner...

Tänkte tipsa om en god fläskfilèrätt som passar bra till helgen. Receptet kommer ursprungligen från Lars mormor. Gorgonzolagratiner...

DAIMPANNACOTTA / Daim Panna Cotta

DAIMPANNACOTTA / Daim Panna Cotta

Älgfärsbiffar med potatispuré, karamelliserad lök, champinjoner och gräddsås

Älgfärsbiffar med potatispuré, karamelliserad lök, champinjoner och gräddsås

Kycklinggryta med svamp- och baconfräs och fetaost | Recept ICA.se

Kycklinggryta med svamp- och baconfräs och fetaost | Recept ICA.se

Bambi - En varningstext borde följa med dessa kakor – Daimsnittar

Bambi - En varningstext borde följa med dessa kakor – Daimsnittar

dumlekakor9

dumlekakor9