Mazarinkaka med kardemumma

Oj, oj, oj, den här kakan är god! Ett måste för alla oss som älskar mandelmassa och kardemumma.

Alla älskar morotskaka! Denna glutenfria variant är oerhört saftig och fräsch.

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Morötter och ägg finns nästan alltid hemma, så med detta receptet på morotsbiffar som bas, är det lätt att slänga ihop vegetariska biffar utan att behöva handla en massa. Receptet tackar jag Buffé för, även om jag själv inte läste det där, utan i bloggarna där receptet florerade veckan efter att tidningen damp ner i …

Rensa tarmarna, gå ner i vikt och må fantastiskt. Ät detta och din kropp kommer tacka dig!

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Citronmuffins med lemoncurd fyllning

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

Seg blåbärskaka som du snabbt rör ihop i en kastrull – Kryddburken

Saftig lax toppad med ett täcke av färskost. Laxen blir så saftig och såååå god! Enkel att laga och rätten sköter sig själv i ugnen. Passar lika bra att servera till vardags som till fest. Recept på kraschad potatis med saffran och vitlökssmör hittar du HÄR! 6-8 portioner Ca 1,5 kg laxsida 200 g färskost (läs tips nedan) Saften från en halv citron Salt & peppar 1 dl vatten Smaksättning till färskosten: 2 msk finhackad dill Rivet skal från en citron Garnering (valfritt): Finhackad gräslök ...

Enkla potatiskakor i ugn

Potatiskakor

Nu ska jag dela med mig av receptet på tårtan jag bakade igår. Ämen halleluja säger jag, har smakat på den själv för att vara säker på att den är så god som jag fick höra att den var. Saftig, fräsch, så god smak var ord jag fick till mig. Blev tvungen att smaka själv. En "hårig" tårta som jag brukar

Ajvar, fetaost, kräftstjärtar och grädde piffar upp ett paket fryst torsk hur lätt som helst. Bra mat för dig som vill hålla nere på kolhydraterna.

Pinterest
Search