Pinterest
En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling. #lchf

En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling. #lchf

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Hot Pot, Blogg, Vegetarian Meals, Halloween, Vegan Recipes, Goodies, Lunches, Treats, Vegetarian Meal

Låt orientaliska dofter sprida sig i köket med denna enkelt tillagade linssoppa. Med varma och heta smaker av kanel, spiskummin, paprika och kajennpeppar blir denna orientaliska linssoppa fantastiskt smakrik!

Låt orientaliska dofter sprida sig i köket med denna enkelt tillagade linssoppa. Med varma och heta smaker av kanel, spiskummin, paprika och kajennpeppar blir denna orientaliska linssoppa fantastiskt smakrik!

These rich, buttery, low-carb pancakes totally wow hash brown fans. Try them with homemade mayonnaise or seasoned butter. Mmmmm… Melt in your mouth goodness awaits!

Vegetarisk garam masala med halloumi, kikärtor och bladspenat | Recept från Santa Maria

Vegetarisk garam masala med halloumi, kikärtor och bladspenat | Recept från Santa Maria

Det var längesen jag skrev här på bloggen om vår kurs Passionmatlagning i Fryshuset. Jag uppdaterar mer om det på Instagram och Facebook. Som jag tidigare har nämnt HÄR! så håller jag och Gustav Johansson från bloggen Jävligt Gott i en matlagningskurs för ungdomar i en högstadieskola som drivs av Fryshuset i Husby. Varje onsdag och fredag lagar vi mat med våra elever och vi försöker alltid lära dom något nytt. Vi pratar om allt från smaker, kryddor, matsvinn, olika matkulturer, närodlat till…

Det var längesen jag skrev här på bloggen om vår kurs Passionmatlagning i Fryshuset. Jag uppdaterar mer om det på Instagram och Facebook. Som jag tidigare har nämnt HÄR! så håller jag och Gustav Johansson från bloggen Jävligt Gott i en matlagningskurs för ungdomar i en högstadieskola som drivs av Fryshuset i Husby. Varje onsdag och fredag lagar vi mat med våra elever och vi försöker alltid lära dom något nytt. Vi pratar om allt från smaker, kryddor, matsvinn, olika matkulturer, närodlat till…

Looking for a low-carb meal without meat? Here& a hearty vegetarian dish with lots of amazing flavors. Breaded root celery fried crispy, served with creamed green beans and charred lemon.

God förmiddag! Hoppas ni har en bra början på dagen! Solen verkar ju finnas hos några av er, den lyser dock med sin frånvaro i Skåne :/ Vi ska strax bege oss och hämta en bil som jag ska provköra, ska nämligen byta tjänstebil och funderar på en Renault Captur (beige med svart tak)  I går […]

Zucchinilasagne med chevre och röd pesto 6 k i l o .

Lchf