More ideas from Affi
I går gjorde jag revben. Blev sååå gott!! Har nog faktiskt aldrig ätit så goda Revben. Det tar lite tid att tillaga men inte mycket jobb. Sa...

I går gjorde jag revben. Blev sååå gott!! Har nog faktiskt aldrig ätit så goda Revben. Det tar lite tid att tillaga men inte mycket jobb. Sa...

Inlägget innehåller en adlink. Ska du kanske bjuda på middag ikväll? Eller ska du kanske bjuda på fika framöver? DÅ har jag ett jättefint tips till dig. Här har du lite gotta som skulle kunna funka både som efterrätt, som fikabröd eller något att imponera gäster med. :) Det är ju härligt.... ♥ S

Inlägget innehåller en adlink. Ska du kanske bjuda på middag ikväll? Eller ska du kanske bjuda på fika framöver? DÅ har jag ett jättefint tips till dig. Här har du lite gotta som skulle kunna funka både som efterrätt, som fikabröd eller något att imponera gäster med. :) Det är ju härligt.... ♥ S

Vem kunde ana att det gick att använda helt vanliga kaffefilter på så många olika sätt?

Vem kunde ana att det gick att använda helt vanliga kaffefilter på så många olika sätt?

Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Vädret var på vår sida och allt flöt på som planerat. Som vanli...

Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Vädret var på vår sida och allt flöt på som planerat. Som vanli...

Parmesangratinerad blomkål

Parmesangratinerad blomkål

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Jag skulle tro att de flesta av oss har en paradrätt? Kanske till och med flera? En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi...

Jag skulle tro att de flesta av oss har en paradrätt? Kanske till och med flera? En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi...

Denna klassiska rätt smakar svunna tider. En gammaldags husmanskost när den är som bäst.

Denna klassiska rätt smakar svunna tider. En gammaldags husmanskost när den är som bäst.