Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Underbar långpannekaka med röda vinbär | sotasaker.com

Underbar långpannekaka med röda vinbär | sotasaker.com

Vit chokladkräm - Enkel och mycket god dessert :) Tips! Kan förberedas dagen före servering om man önskar (4 port) Recept 150 g vit c...

Vit chokladkräm - Enkel och mycket god dessert :) Tips! Kan förberedas dagen före servering om man önskar (4 port) Recept 150 g vit c...

Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

4. På morgonen: Ta fram bröden ur kylen. Sätt ugnen på 250 grader. Grädda bröden mitt i ugnen i 12–15 min. Låt dem svalna på ett galler.

4. På morgonen: Ta fram bröden ur kylen. Sätt ugnen på 250 grader. Grädda bröden mitt i ugnen i 12–15 min. Låt dem svalna på ett galler.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Chokladkakor, med salta nötter och lite kolasmak, i långpanna.

Pinterest
Search