Eva Antonsson
More ideas from Eva
Fantastiskt gott recept på Pulled Pork med fläskkarré. Koka köttet tillsammans med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört. …

Fantastiskt gott recept på Pulled Pork med fläskkarré. Koka köttet tillsammans med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört. …

Vilken underbar dag! Härligt varmt med massor av sol – den har vi saknat! Innan helgen köpte jag en uppblåsbar barnpool till dottern men det har ju varit så kallt hittils så vi har inte velat…

Vilken underbar dag! Härligt varmt med massor av sol – den har vi saknat! Innan helgen köpte jag en uppblåsbar barnpool till dottern men det har ju varit så kallt hittils så vi har inte velat…

Lättlagad tacopaj med färs och krämigt osttäcke. Gott att servera pajen med sallad, nachochips, gräddfil och guacomole. 6 portioner Pajdeg: 3 dl mjöl 150 g smör 2 msk kallt vatten 0,5 tsk salt Fyllning: 500 färs (kött- eller veggofärs) 1 gul lök 1 liten burk tacosalsa (ca 230 g, kan ersättas med 1 burk krossad tomat) 1 påse tacokrydda eller 2 msk egen mix- recept HÄR! Olja till stekning Topping: 2,5 dl creme fraiche 2 dl riven ost Gör såhär: Pajdegen: Blanda mjöl och smör snabbt i en bunke…

Lättlagad tacopaj med färs och krämigt osttäcke. Gott att servera pajen med sallad, nachochips, gräddfil och guacomole. 6 portioner Pajdeg: 3 dl mjöl 150 g smör 2 msk kallt vatten 0,5 tsk salt Fyllning: 500 färs (kött- eller veggofärs) 1 gul lök 1 liten burk tacosalsa (ca 230 g, kan ersättas med 1 burk krossad tomat) 1 påse tacokrydda eller 2 msk egen mix- recept HÄR! Olja till stekning Topping: 2,5 dl creme fraiche 2 dl riven ost Gör såhär: Pajdegen: Blanda mjöl och smör snabbt i en bunke…

Gillar du sparris, getost och skinka? Här är en toppenförrätt som tar bara några minuter att sno ihop och är försvinnande god.

Gillar du sparris, getost och skinka? Här är en toppenförrätt som tar bara några minuter att sno ihop och är försvinnande god.

Tacorulle

Tacorulle

Vardagsgott i festskrud! Festlig köttfärsgratäng 4 port 500 g köttfärs 1 hackad gul lök 1 msk olja 1 tsk salt 2 krm peppar 1 tsk oregano 1 tsk basilika 1 tsk paprikapulver 1...

Vardagsgott i festskrud! Festlig köttfärsgratäng 4 port 500 g köttfärs 1 hackad gul lök 1 msk olja 1 tsk salt 2 krm peppar 1 tsk oregano 1 tsk basilika 1 tsk paprikapulver 1...

Härlig allt i ett-rätt! Krämig gratäng med kassler, paprika och massor av ost är lättlagad och god mat som uppskattas av både stora och små.

Härlig allt i ett-rätt! Krämig gratäng med kassler, paprika och massor av ost är lättlagad och god mat som uppskattas av både stora och små.

Smarriga havrerutor som påminner om snickers i smaken. Inget ska gräddas i ugn, du rör ihop alla ingredienser och sen ska kakan stelna i kylen. Enkelt och supergott! Ca 14 små bitar 225 g smör 1,2 dl råsocker (vanligt socker funkar också bra, råsocker ger en god kolasmak) 8 dl havregryn 200 g mjölk- eller mörk choklad (välj efter smak) 1 dl creamy jordnötssmör 1 tsk vaniljsocker Garnering (valfritt): 1 dl salta jordnötter Gör såhär: Klä en liten form, ca 25×15 cm, med bakplåtspapper. Smält…

Smarriga havrerutor som påminner om snickers i smaken. Inget ska gräddas i ugn, du rör ihop alla ingredienser och sen ska kakan stelna i kylen. Enkelt och supergott! Ca 14 små bitar 225 g smör 1,2 dl råsocker (vanligt socker funkar också bra, råsocker ger en god kolasmak) 8 dl havregryn 200 g mjölk- eller mörk choklad (välj efter smak) 1 dl creamy jordnötssmör 1 tsk vaniljsocker Garnering (valfritt): 1 dl salta jordnötter Gör såhär: Klä en liten form, ca 25×15 cm, med bakplåtspapper. Smält…

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Ta ett fryst torskblock och gör det till en festrätt!

Ta ett fryst torskblock och gör det till en festrätt!