Beautiful pots from Svenskt Tenn Stockholm

Helgens Feng Shui tips

The Grand Tour - JPL Travel Poster

The Grand Tour - JPL Travel Poster from "Visions of the Future" by Jet Propulsion Laboratory of NASA

Mars - JPL Travel Poster

NASA's space tourism posters will make you want to explore the galaxy. This poster imagines a future day when we have achieved our vision of human exploration of Mars.

Berry string mugg från det svenska varumärket Littlephant är en stilren porslinsmugg som är perfekt till såväl morgonkaffe som till kvällste. Mönstret är designat av den svenska formgivaren Camilla Lundsten och är otroligt fint att kombinera med andra mönster från Littlephant. Skapa din egna personliga dukning med dina favoriter!

Berry string mugg 40 cl-vit-svart

Porcelain Mug - Large - Berry string - White/black

Den populära tekoppen Räsymatto kommer från finska Marimekko. Själva muggen är designad av Sami Ruotsalainen medan det prickiga mönstret är formgivet av Maija Louekari. Mönstret är inspirerat av en trasmatta och ordet

Siirtolapuutarha and Räsymatto collections have a pleasant feel of nostalgia. The clean, streamlined Oiva ceramic tableware was designed by Sami Ruotsalainen, and the Siirtolapuutarha and Räsymatto patterns by Maija Louekari.

Rabbit Peekaboo, posters

A nice black and white children's print with an illustration of a hare or a rabbit. Poster fits well in a kids room! Print for a child. Children's prints and poster for a children's room.

Muggen Saga Forest från Littlephant passar utmärkt både som temugg och kaffemugg. Den är tillverkad i tåligt porslin och har en härligt generös storlek som rymmer mycket av det goda. Kanterna är lite tunnare för att den ska vara extra god att dricka ur. Det fantasifulla mönstret är formgivet av Camilla Lundsten och matchas enkelt med annat porslin från Littlephant.

Saga Forest mugg 40 cl-grå

Muggen Saga Forest från Littlephant passar utmärkt både som temugg och kaffemugg. Den är tillverkad i tåligt porslin och har en härligt generös storlek som rymmer mycket av det goda. Kanterna är lite tunnare för att den ska vara extra god att dricka ur. Det fantasifulla mönstret är formgivet av Camilla Lundsten och matchas enkelt med annat porslin från Littlephant.

Aquatic mugg från Littlephant är designad av Camilla Lundsten och har ett härligt mönster inspirerat av havet med dess växt- och djurliv. Muggen är tillverkad i fint porslin som är tunt men ändå tåligt. Eftersom kanterna är väldigt tunna är muggen väldigt god att dricka ur, oavsett om du väljer kaffe eller en kopp varm choklad. Matcha gärna med annat porslin från Littlephant.

Aquatic mugg 20 cl-vit

Made of fine porcelain, this small mug is light but durable - and beautiful. Make your morning routine just a tad more lovely with the fun and uplifting designs

Koppen Arbour harbour från House of Rym passar utmärkt till fikan i syrénbersån eller kvällsteet på verandan. Den är tillverkat i tunt, fint porslin och har ett retroinspirerat lövmönster av Elisabeth Dunker. Matcha gärna med Arbour harbour fat eller något av House of Ryms andra kaffefat.

Arbour harbour kopp 22 cl-gul

Arbour harbour kopp 22 cl - gul - House of Rym

Ullmatta Lovis, 120x180 cm, - Heminredning - Hemtextil - Hemtex

Ullmatta Lovis, 120x180 cm, - Heminredning - Hemtextil - Hemtex

Tekoppen Siirtolapuutarha kommer från Marimekko och är formgiven av Sami Ruotsalainen med dekor av Maija Louekari. Den har ett härligt, illustrerat motiv inspirerat av en kolonistuga och passar utmärkt att kombinera både med Räsymatto och andra delar i Siirtolapuutarha-serien. Originalmodellen utan dekor heter Oiva.

Siirtolapuutarha tekopp-svart-vit

Den populära muggen Siirtolapuutarha kommer från finska Marimekko. Själva muggen är formgiven av Sami Ruotsalainen medan dekoren är designad av Maija Louekari. I Siirtolapuutarhaserien finns koppar, skålar, tallrikar och tekannor vilka med fördel kombineras med varandra! Se även originalmodellen utan dekor som heter Oiva.

Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl-svart-vit med öra

Marimekko Siirtolapuutarha Mug w/Handle Black/White/Orange

Tu es la vague kopp från House of Rym är designad av Anna Backlund. Det vågiga mönstret är lite av House of Ryms signaturmönster och matchas enkelt både med andra mönster och enfärgat porslin. Koppen är tillverkad i tunt porslin och har formen av en klassisk kaffekopp, men med ett modernare snitt. Ingår i serien Just my cup of tea.

Tu es la vague kopp 22 cl-gul

Amanda är en tålig och mycket vacker temugg i benporslin från Superliving som du kan tillaga ditt favoritte i. Kombinera med resterande porslin från samma serie och få ett komplett set! Välj mellan olika färger.

Amanda temugg-vit-tomat (röd)

Pinterest
Search