Cheesecake Cookies - A creamy, tender and delicious cookie that's a not too sweet but totally addictive dessert!

Cheesecake Cookies (Re-do)

Cheesecake Cookies - A creamy, tender and delicious cookie that's a not too sweet but totally addictive dessert! via not very cheesy tasting but a very tender vanilla cookie

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl

Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Centerkakor 24st 100 gram rumsvarmt smör 1 dl strösocker 1 dl brun farin 1 ägg 1 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 24 bitar center (2 rullar) Flingsalt…

Centerkakor 24st 100 gram rumsvarmt smör 1 dl strösocker 1 dl brun farin 1 ägg 1 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 24 bitar center (2 rullar) Flingsalt…

En blandning mellan sockerkaka och paj med ett mjukt, saftigt innanmäte och en frasig pajliknande yta.

En blandning mellan sockerkaka och paj med ett mjukt, saftigt innanmäte och en frasig pajliknande yta.

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Pinterest
Search