Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Philadelfiabullar i långpanna (Kryddburken)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Dumlesnitt (Jennys Matblogg)

Dumlesnitt (Jennys Matblogg)

Sweets, Cake, Swedish Recipes, Bakeries, Yum Yum, Deserts, Nom Nom, Recover, Cuisines

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Jag har förstått att det är många som bakar äppelpaj titt som tätt varje helg och då vill jag passa på att tipsa om mitt bästa recept! Denna skall du helst bjuda på några timmar efter att du bakat den

Knäckig äppelpaj (Fikastunder)

Jag har förstått att det är många som bakar äppelpaj titt som tätt varje helg och då vill jag passa på att tipsa om mitt bästa recept! Denna skall du helst bjuda på några timmar efter att du bakat den

Jag har förstått att det är många som bakar äppelpaj titt som tätt varje helg och då vill jag passa på att tipsa om mitt bästa recept! Denna skall du helst bjuda på några timmar efter att du bakat den

Knäckig äppelpaj (Fikastunder)

Jag har förstått att det är många som bakar äppelpaj titt som tätt varje helg och då vill jag passa på att tipsa om mitt bästa recept! Denna skall du helst bjuda på några timmar efter att du bakat den

Hej hej   Här kommer ett himla smidigt tips. Istället för att pilla med biskvier och göra dem styckvis så testa att göra dem i långpanna! Dubblade mitt vanliga recept och använde…

Hej hej Här kommer ett himla smidigt tips. Istället för att pilla med biskvier och göra dem styckvis så testa att göra dem i långpanna! Dubblade mitt vanliga recept och använde…

Fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

Fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.


More ideas
Pinterest
Search