Visdomsord

Collection by Carina Andersson

51 
Pins
En professor stod inför sina filosofistudenter... - SKOJIG.com

En professor stod inför sina filosofistudenter...

Roliga skämt, roliga historier, snuskiga skämt, sms skämt och massor mer. Vi ger dig ett gott skratt när du behöver det, välkommen!

Till värdinnan - Diktkort

HFH Store

"Till värdinnan En del av livets goda som gör vardagen till fest är när någon som man gillar bjuder hem en som sin gäst. Det är en sådan njutning från den stund man ringer på och det blir ju lätt så trevligt att det sen blir svårt att gå... Så jag ger dig redan nu innan vi har kommit dit ett hjärtligt varmt stort tack för att jag fick komma hit!" Ljuvligt kort med dikt av Siv Andersson, Sveriges populäraste och mest lästa kortpoet. Dikterna är tryckta på handgjorda papper och är klippta med…

Hjärta / Tavla / Heart / Present / Bröllop - made by Helle

Ny tavla – Hjärtat!

En ny tavla är nu klar. Hjärtat. Till den du tycker om. Till Oss. Tavlan är fin på den egna väggen men är också en fin present. Till ett brudpar, eller vänner. Finns i storlek 25×25 eller 30…

Hösttavla / Tavla höst - made by Helle

made by Helle

Personliga tavlor till stora och små. Jag skapar familjetavlor med ord som berör samt namntavlor med barnens personliga egenskaper.

Väggord: Glöm ej bort att vara gästfri

Nezzie.se - Väggtexter med snygg design till bra pris

Väggtexter, t-shirts, baby-kläder, prints, stentavlor och andra egentillverkade artiklar

Poster med text - Välkommen - Svartvita texttavlor

Hemtrevlig textposter med ett Välkommen och orden "Hemma hos oss råder ett kreativt kaos. Du får alltid något gott att äta & dricka. Här får du vara precis den du är".

Väggtext: I detta hem är vi äkta

Väggtext: I detta hem är vi äkta - 440Kr

En väggtext där familjen står i fokus och som beskriver en familj precis som den är med peppande fraser och texter för eftertanke.