Välkommen Lördag! Jätteskoj att vi börjar bli så många nu på Jennys matblogg på facebook  Det är roligt att få ett ansikte på  er som är här inne och läser och kommenterar. Och idag blir det en sväng ner på stan för att uträtta massa ärenden för vår del,  Jacob … Läs mer

Välkommen Lördag! Jätteskoj att vi börjar bli så många nu på Jennys matblogg på facebook Det är roligt att få ett ansikte på er som är här inne och läser och kommenterar. Och idag blir det en sväng ner på stan för att uträtta massa ärenden för vår del, Jacob … Läs mer

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Pinterest
Search