anita höglund

anita höglund

anita höglund
Fler idéer från anita
Broccoligratäng med chorizo eller annan stark korv är en jättegott. Tänk att något så lättlagat kan bli så lyxigt!

Broccoligratäng med chorizo eller annan stark korv är en jättegott. Tänk att något så lättlagat kan bli så lyxigt!

Mis Laminas para Decoupage (pág. 679) | Aprender manualidades es facilisimo.com

Mis Laminas para Decoupage (pág. 679) | Aprender manualidades es facilisimo.com

watercolor flower group of 6 photography-posters-sayings

watercolor flower group of 6 photography-posters-sayings

Original Watercolor by Susan Marie Fairclough, Blue Pot, Unmatted 5X7

Original Watercolor by Susan Marie Fairclough, Blue Pot, Unmatted 5X7

Alltså, denna kladdkakan!  Totalt livsfarlig!! Jag hade lätt kunnat äta denna till frukost, lunch och middag!!  Ni måste bara prova denna, den är helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort!   Du får själv justera hur länge du vill kladdkakan ska vara inne i ugnen, jag älskar när [...]

Alltså, denna kladdkakan! Totalt livsfarlig!! Jag hade lätt kunnat äta denna till frukost, lunch och middag!! Ni måste bara prova denna, den är helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort! Du får själv justera hur länge du vill kladdkakan ska vara inne i ugnen, jag älskar när [...]

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…