Gör stora isbitar i muffinsformar till tillbringaren

Use a cupcake tin to make fruit-filled ice cubes, then add them to pitchers of water or sangria at your spring and summer parties. part food drink ideas

Dessa superenkla ostbollar gjorde jag till fredagsbubblet idag. Strax kommer några vänner över som också bor i Sjömarken på vår "champagne-mammaträff". Sist hade vi champagne-brunch, men jag var tvungen att jobba lite nu på förmiddagen så det fick bli eftermiddagsträff istället =) Dags

Dessa superenkla ostbollar gjorde jag till fredagsbubblet idag. Strax kommer några vänner över som också bor i Sjömarken på vår "champagne-mammaträff". Sist hade vi champagne-brunch, men jag var tvungen att jobba lite nu på förmiddagen så det fick bli eftermiddagsträff istället =) Dags

En enkel tacogratäng som blir väldig god och krämig. Tacogratäng med vitlöksost 500 g köttfärs 1 påse tacokrydda 1 majsburk 1 gul pa...

En enkel tacogratäng som blir väldig god och krämig. Tacogratäng med vitlöksost 500 g köttfärs 1 påse tacokrydda 1 majsburk 1 gul pa...

En busenkel efterrätt som alltid blir lika uppskattad. Blåbären går att byta ut mot hallon, jordgubbar eller björnbär. Funkar superbra att förbereda kvällen innan. Inspiration hittade jag på Ica.se men ändrade om lite efter det jag hade hemma. Och istället för för att bjuda på den i långpanna så serverade jag i … Läs mer

En busenkel efterrätt som alltid blir lika uppskattad. Blåbären går att byta ut mot hallon, jordgubbar eller björnbär. Funkar superbra att förbereda kvällen innan. Inspiration hittade jag på Ica.se men ändrade om lite efter det jag hade hemma. Och istället för för att bjuda på den i långpanna så serverade jag i … Läs mer

God och enkel smörgåstårta

God och enkel smörgåstårta

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g philadelphiaost 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2 tsk…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g philadelphiaost 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2 tsk…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

God och mättande vegetarisk sallad som också blir en fin rätt på julbordet – fungerar i eget majestät och till julskinka, rökt kött eller stekt eller rökt lax.

God och mättande vegetarisk sallad som också blir en fin rätt på julbordet – fungerar i eget majestät och till julskinka, rökt kött eller stekt eller rökt lax.

Pinterest
Search