Julpyssel 19: Surdeg för glada bagare

Julpyssel 19: Surdeg för glada bagare

Råg surdeg 🍉🍉🍉🍉🎃🎃🎃🎃🍧🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🍧

Att göra en rågsurdeg

Guide till hur du startar och håller liv i din egen surdeg på råg.

Grundreceptet jag använt mig av senaste tiden är följande: 500 g vatten 700–750 g mjöl 20 g salt ca 150 g fast surdeg

Grundreceptet jag använt mig av senaste tiden är följande: 500 g vatten 700–750 g mjöl 20 g salt ca 150 g fast surdeg

”Ett riktigt nyttigt och gott surdegsbröd som gör sig lika bra till frukost som matbröd.” Recept till 2 limpor.

”Ett riktigt nyttigt och gott surdegsbröd som gör sig lika bra till frukost som matbröd.” Recept till 2 limpor.

Surdegsskolan – Dags att baka surdegsbröd! | Tidningen Hembakat » Fredriks Fika | Bloglovin’

Surdegsskolan – Dags att baka surdegsbröd! (Tidningen Hembakat » Fredriks Fika)

Surdegsskolan – Dags att baka surdegsbröd! | Tidningen Hembakat » Fredriks Fika | Bloglovin’

Surdegsbröd med färdig rågsurdeg

Surdegsbröd med färdig rågsurdeg

Homemade Breads, Homemade Buns, Artisan Bread

Guide till hur du startar och håller liv i din egen surdeg på råg.

Att göra en rågsurdeg

Guide till hur du startar och håller liv i din egen surdeg på råg.

Grundrecept på surdeg (kock Heléne Johansson)

Grundrecept på surdeg

Grundrecept på surdeg (kock Heléne Johansson)

Surdegsskolan – Så sätter du en surdegsgrund! | Tidningen Hembakat » Fredriks Fika | Bloglovin’

Surdegsskolan – Så sätter du en surdegsgrund! (Tidningen Hembakat » Fredriks Fika)

Surdegsskolan – Så sätter du en surdegsgrund! | Tidningen Hembakat » Fredriks Fika | Bloglovin’

Mitt första surdegsbröd

Att göra en rågsurdeg

Mitt första surdegsbröd

Pinterest
Search