Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Kolapannacotta med daimkross (Fikastunder)

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Hemmagjord tacokrydda fri från glutamat och socker. Super god och enkel att göra.

Hemmagjord tacokrydda fri från glutamat och socker. Super god och enkel att göra.

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har...

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har...

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Pinterest
Search