Beatrice Agård

16 followers
·
92 following
Beatrice Agård
More ideas from Beatrice
Frosé med jordgubbar och rosévin | Daniel Lakatosz matblogg

Frosé med jordgubbar och rosévin | Daniel Lakatosz matblogg

Paj med mascarpone & jordgubbar

Paj med mascarpone & jordgubbar

Denna kakan räcker till många, och funkar fin-fint att frysa. Det här behöver du till en långpanna 30 * 40 cm ( 42 kakor ) 500 gram smör 10 dl vetemjöl 4 dl strösocker 4 msk vaniljsocker 1 msk bakpulver Fyllning: 2 1/2 dl Vanilj kesella 5 dl creme fraiche … Läs mer

Denna kakan räcker till många, och funkar fin-fint att frysa. Det här behöver du till en långpanna 30 * 40 cm ( 42 kakor ) 500 gram smör 10 dl vetemjöl 4 dl strösocker 4 msk vaniljsocker 1 msk bakpulver Fyllning: 2 1/2 dl Vanilj kesella 5 dl creme fraiche … Läs mer

Alltså, denna kladdkakan! Totalt livsfarlig!! Jag hade lätt kunnat äta denna till frukost, lunch och middag!! Ni måste bara prova denna, den är helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort! Du får själv justera hur länge du vill kladdkakan ska vara inne i ugnen, jag älskar när [...]

Alltså, denna kladdkakan! Totalt livsfarlig!! Jag hade lätt kunnat äta denna till frukost, lunch och middag!! Ni måste bara prova denna, den är helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort! Du får själv justera hur länge du vill kladdkakan ska vara inne i ugnen, jag älskar när [...]

Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Midsommartårta

Midsommartårta

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :)

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :)

Sega hallonrutor. Väldigt perus, men helt ok. Låt svalna under plåt för att bli sega

Sega hallonrutor. Väldigt perus, men helt ok. Låt svalna under plåt för att bli sega

Daimmarängtårta

Daimmarängtårta

Himmelsk_jordgubbstarta1

Himmelsk_jordgubbstarta1

Vitchoklad och hallonmousse tårta på chokladbotten recept

Vitchoklad och hallonmousse tårta på chokladbotten recept