Röror är ju så användbart! Som fyllning eller som tillbehör till kött/fågel/fisk! Jag gör främst de här två olika rörorna! Skagenröra och Kyckling- och Baconröra Nu är jag tillbaka till mitt kostschema och det innebär att det var Carb Nite i lördags då jag äter lite mer stärkelserika kolhydrater (för positiv hormonell effekt på […]

Röror är ju så användbart! Som fyllning eller som tillbehör till kött/fågel/fisk! Jag gör främst de här två olika rörorna! Skagenröra och Kyckling- och Baconröra Nu är jag tillbaka till mitt kostschema och det innebär att det var Carb Nite i lördags då jag äter lite mer stärkelserika kolhydrater (för positiv hormonell effekt på […]

Zakwas z buraków - Przepisy. Zakwas z buraków to przepis, którego autorem jest: Magda Gessler

Zakwas z buraków - Przepisy. Zakwas z buraków to przepis, którego autorem jest…

Detta recept tipsade jag Er om för ganska länge sedan. Nu vill jag tipsa Er igen, genom att uppdatera inlägget med en liten bild. Hoppas Ni ...

á la Linda: Camillas fisk- och skaldjurssoppa

Kremowa, aromatyczna zupa, idealna na jesienno-ziomowe chłodne dni. Słodkawa gruszka i pietruszka, do tego lekko kwaśne białe wino tworzą n...

Kremowa, aromatyczna zupa, idealna na jesienno-ziomowe chłodne dni. Słodkawa gruszka i pietruszka, do tego lekko kwaśne białe wino tworzą n...

En härlig röra med tonfisk, rödlök, citronsaft och turkisk yoghurt. 142 kcal

Tonfiskröra på finncrisp

En härlig röra med tonfisk, rödlök, citronsaft och turkisk yoghurt. 142 kcal

En härlig röra med tonfisk, rödlök, citronsaft och turkisk yoghurt. 142 kcal

Tonfiskröra på finncrisp

En härlig röra med tonfisk, rödlök, citronsaft och turkisk yoghurt. 142 kcal

Zupa marchewkowa

Zupa marchewkowa "fit" - ale i tak najlepsza na świecie :)

Igår lovade jag att dela med mig av ett till recept från min kommande kokbok! Här kommer receptet på en (finner inga ord på hur god den här krämiga bakelsen är!) Sjukt god! Efter varje tugga...

Igår lovade jag att dela med mig av ett till recept från min kommande kokbok! Här kommer receptet på en (finner inga ord på hur god den här krämiga bakelsen är!) Sjukt god! Efter varje tugga...

Picklad rödlök - Jennys Matblogg

Picklad rödlök - Jennys Matblogg

Denna dubbelmarinerade oxfilé blir en garanterad succé på din fest när du serverar den kall tillsammans med marinaden. Oxfilén får bland annat smaker av hoisinsås och soja men sedan även vitvinsvinäger, vitlök och persilja.

Denna dubbelmarinerade oxfilé blir en garanterad succé på din fest när du serverar den kall tillsammans med marinaden. Oxfilén får bland annat smaker av hoisinsås och soja men sedan även vitvinsvinäger, vitlök och persilja.

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Pinterest
Search