The perfect party appetizer. #food #comfortfood #holiday #lunch #dinner #easyrecipe #recipe #inspiration #ideas #home

Cranberry Brie Bites

The perfect party appetizer. #food #comfortfood #holiday #lunch #dinner #easyrecipe #recipe #inspiration #ideas #home

Vegan Potato Cakes stuffed with Mushrooms - Delicious way to use leftover mashed potatoes. Made Just Right. Plant Based. Earth Balance.

Vegan Potato Cakes stuffed with Mushrooms - Delicious way to use leftover mashed potatoes. Perfect for summer, fall or winder lunch, use different herbs to change the flavour — Imagelicious (Fall Bake Vegan)

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Gyllenbruna rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör som får smälta ner i den varma kakan.

Gyllenbruna rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör som får smälta ner i den varma kakan.

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

halloumipytt med morötter, potatis, blomkål och en senapskräm med äpple

halloumipytt med morötter, potatis, blomkål och en senapskräm med äpple

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Krämig sallad med gurka, dill och rödlök. Ett fantastiskt tillbehör till de flesta rätter, särskilt till grillat. 1 skål gurksallad, ca 4 portioner 2 gurkor 0,5 rödlök Ca 4 kvistar färsk dill (djupfryst eller torkad dill funkar också bra) 3 dl creme fraiche eller turkisk yoghurt (jag använder creme fraîche) 0,5 dl majonnäs (kan bytas ut mot creme fraîche eller turkisk yoghurt) 3-4 msk vit vinäger eller citron (jag använder vinäger) Salt & peppar Gör såhär: Hacka lök och gurka i skivor. Ha...

Krämig sallad med gurka, dill och rödlök. Ett fantastiskt tillbehör till de flesta rätter, särskilt till grillat. 1 skål gurksallad, ca 4 portioner 2 gurkor 0,5 rödlök Ca 4 kvistar färsk dill (djupfryst eller torkad dill funkar också bra) 3 dl creme fraiche eller turkisk yoghurt (jag använder creme fraîche) 0,5 dl majonnäs (kan bytas ut mot creme fraîche eller turkisk yoghurt) 3-4 msk vit vinäger eller citron (jag använder vinäger) Salt & peppar Gör såhär: Hacka lök och gurka i skivor. Ha...

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Lätta, goda och har en strykande åtgång. Bakas ut direkt och ställs in i kall ugn.

Lätta, goda och har en strykande åtgång. Bakas ut direkt och ställs in i kall ugn.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

En fantastisk sallad till grillat, med både ugnsrostade och färska tomater i alla färger

En fantastisk sallad till grillat, med både ugnsrostade och färska tomater i alla färger

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Nötrullader går utmärkt att laga i förväg och bara värma på när gästerna kommer. De får en härligt mustig och pikant smak av konjaken. ...

Nötrullader går utmärkt att laga i förväg och bara värma på när gästerna kommer. De får en härligt mustig och pikant smak av konjaken. ...

Pinterest
Search