Högrev, pepparrot och betor Sötman i betorna och stinget i pepparroten passar perfekt till nötköttets djupa smak.

Högrev, pepparrot och betor Sötman i betorna och stinget i pepparroten passar perfekt till nötköttets djupa smak.

Sallad med äpplen, rödbetor och valnötter  Äpplenas syrlighet, betornas sötma och valnötternas tuggmotstånd. Tre goda saker som tillsammans passar alldeles utmärkt.

Sallad med äpplen, rödbetor och valnötter Äpplenas syrlighet, betornas sötma och valnötternas tuggmotstånd. Tre goda saker som tillsammans passar alldeles utmärkt.

Sallad med päron, valnötter och ädelost  Enkel men läcker förrätt.

Sallad med päron, valnötter och ädelost Enkel men läcker förrätt.

Sallad med torkade aprikoser, kikärter och morötter  Frisk sallad med spännande undertoner av rostad kummin.

Sallad med torkade aprikoser, kikärter och morötter Frisk sallad med spännande undertoner av rostad kummin.

Sallad med tangeriner, fänkål och pumpakärnor  Citrus och fänkål passar väldigt bra ihop. Pumpakärnorna get det sista lilla extra.

Sallad med tangeriner, fänkål och pumpakärnor Citrus och fänkål passar väldigt bra ihop. Pumpakärnorna get det sista lilla extra.

Frukost på äpplen, apelsiner och müsli  Så här har du aldrig ätit müsli förut.

Frukost på äpplen, apelsiner och müsli Så här har du aldrig ätit müsli förut.

Vinkokta musslor med chili och ingefära  Klassiskt vinkokta musslor, med lite extra hetta och fräschör från chili och ingefära.

Vinkokta musslor med chili och ingefära Klassiskt vinkokta musslor, med lite extra hetta och fräschör från chili och ingefära.

Rökta musslor med havtornsbär och vanilj  Det går utmärkt att röka musslor själv. Här serverade med en lite ovanlig, men spännande sås.

Rökta musslor med havtornsbär och vanilj Det går utmärkt att röka musslor själv. Här serverade med en lite ovanlig, men spännande sås.

Musslor kokta med cider och purjolök  Ofta kokas musslor i vitt vin, men med äppelcider får du en annan, minst lika god, smak.

Musslor kokta med cider och purjolök Ofta kokas musslor i vitt vin, men med äppelcider får du en annan, minst lika god, smak.

Sallad på bläckfisk, vitlök och persilja  Somrig, fräsch sallad på bläckfisk, en råvara med stor förmåga att fånga upp andra smaker.

Sallad på bläckfisk, vitlök och persilja Somrig, fräsch sallad på bläckfisk, en råvara med stor förmåga att fånga upp andra smaker.

Råbiff med kapris och senap  Tre huvudingredienser – en fantastisk förrätt.

Råbiff med kapris och senap Tre huvudingredienser – en fantastisk förrätt.

Steak sandwich med rumpstek, cornichoner och cheddarost  Med endast tre tongivande ingredienser kan du göra underverk i köket. Till exempel den här mackan.

Steak sandwich med rumpstek, cornichoner och cheddarost Med endast tre tongivande ingredienser kan du göra underverk i köket. Till exempel den här mackan.

Sallad på äpple och fänkål  En enkel dressing väcker tre goda råvaror som äpplen, fänkål och makrill till liv.

Sallad på äpple och fänkål En enkel dressing väcker tre goda råvaror som äpplen, fänkål och makrill till liv.

Äpplen, fläskkotletter och potatis  Äpple och fläsk ett ett klassiskt smakpar.

Äpplen, fläskkotletter och potatis Äpple och fläsk ett ett klassiskt smakpar.

Gratäng på fläskbog, päron och rotselleri  Mustig gratäng med stor bredd på smakerna.

Gratäng på fläskbog, päron och rotselleri Mustig gratäng med stor bredd på smakerna.

Päron, vaniljsås och ingefära  Päron och ingefära passar bra tillsammans. En god vaniljsås höjer resultatet ett snäpp till.

Päron, vaniljsås och ingefära Päron och ingefära passar bra tillsammans. En god vaniljsås höjer resultatet ett snäpp till.

Pinterest
Search