Barbro Söderberg

Barbro Söderberg

Barbro Söderberg
More ideas from Barbro
12112010-IMG_7402

12112010-IMG_7402

Genom att baka morötter (använd gärna stora morötter) och lägga in dem i sötsur lag med dill får man smaken av gravlax.

Genom att baka morötter (använd gärna stora morötter) och lägga in dem i sötsur lag med dill får man smaken av gravlax.

Enkla middagstipset som kommer få dina gäster att be om mer

I am one of those people who keeps an absurd number of unread emails in my inbox. I scan the list of new messages, click open one or two t.

Läcker och lättlagad pastarätt med pesto, kyckling och cocktailtomater. Du lagar allting i en och samma stekpanna. Riktigt smarrigt! 4-6 portioner 400 pasta (gärna penne eller spaghetti) 3 st kycklingfiléer 200 g pesto 200 g cocktailtomater 1 gul lök 3 dl grädde (valfri fetthalt, jag använder vispgrädde) Olja till stekning Salt & peppar Garnering: Parmesanost Färsk basilika Gör såhär: Hacka lök och kyckling i tärningar. Hetta upp olja och stek löken. Vänd i kycklingen och stek tills den f...

Läcker och lättlagad pastarätt med pesto, kyckling och cocktailtomater. Du lagar allting i en och samma stekpanna. Riktigt smarrigt! 4-6 portioner 400 pasta (gärna penne eller spaghetti) 3 st kycklingfiléer 200 g pesto 200 g cocktailtomater 1 gul lök 3 dl grädde (valfri fetthalt, jag använder vispgrädde) Olja till stekning Salt & peppar Garnering: Parmesanost Färsk basilika Gör såhär: Hacka lök och kyckling i tärningar. Hetta upp olja och stek löken. Vänd i kycklingen och stek tills den f...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomat

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomat